Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
'Bestaansrecht'
Ons verdrongen verleden als belasting van het menselijk heden

Hoe de invloed van vorige levens, voorouders, oorlog en kerk ons huidige levensgeluk blokkeert

Echo’s van onverwerkt trauma uit ons verleden, zelfs vorige levens, leveren de moderne mens de ons bekende fysieke, psychische of emotionele klachten op. Het is een gegeven dat enorm aan terrein wint nu mensen steeds bewuster worden. Maar wat zijn nou eigenlijk de oorzaken van deze opgelopen traumata? In de ruim 25 jaren dat reïncarnatie- en regressietherapeut Maarten Oversier cliënten in zijn praktijk behandelt, ontdekte hij dat de bron eigenlijk altijd te vinden is binnen drie specifieke historische domeinen. Schokkende en daardoor vaak verdrongen ervaringen van voorouders, de hel van de twee wereldoorlogen, begin 19e eeuw, en de dubieuze normen en eisen van de machtige katholieke kerk. Wat doorschemert uit de ervaringen van duizenden cliënten is dat achter al deze invloeden het decor opdoemt van een grootschalig plan de mensheid te knechten. Het is echter een kwestie van tijd te ontdekken dat de levenskracht van aardbewoners uiteindelijk niet blijvend te controleren en beteugelen is. In die tijd leven we nu, en juist daardoor zijn er zoveel mensen in incarnatie.

In zijn boek Bestaansrecht legt Maarten aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe deze invloeden uit het verleden onverbiddelijk doorsijpelen naar het heden. Én hoe de pijn verwerkt kan worden zodat klachten verminderen en vaak zelfs verdwijnen.

Noodlottige ongelukken, onderdrukking, misbruik, extreme armoede, verraad en gedwongen abortussen. Het komt allemaal voorbij. Gewonde soldaten, verstopte Joodse kinderen, doorgedraaide machtswellustelingen en valse kerkvaders; de beeldend en levendig opgetekende praktijkvoorbeelden lezen soms als een spannend filmscenario. Vervlochten met de verslagleggingen van cliënten die dankbaar over hun opzienbarende herstelverhalen vertellen, staat Bestaansrecht garant voor een adembenemend en ultiem aangrijpend leesavontuur. Bereid je voor geraakt te gaan worden vanwege de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familie en achtergronden. Uiteraard worden moderne kwesties, zoals orgaandonatie en de coronacrisis, niet geschuwd.

Maarten Oversier (1962) komt oorspronkelijk uit Rotterdam en maakte ooit carrière als chef kok bij een gerenommeerd hotel. Zijn ware roeping bleek echter van een meer spirituele aard. Tegenwoordig woont hij landelijk in het Drentse Roden. Als reïncarnatie- en regressietherapeut heeft hij ruim 15.000 sessies gedaan. Hij publiceert regelmatig artikelen, geeft lezingen en onderwijst op diverse plaatsen in Europa en in Indianenreservaten in Canada. Maarten onderhoudt een warme en nauwe band met leden van indianenstammen en natuurvolken die hij regelmatig uitnodigt om hun wijsheid te komen delen in Nederland.
'De meest waardevolle ontdekkingen doet degene die de gebaande paden verlaat.'Bestaansrecht
Ons verdrongen verleden als belasting van het menselijk heden

Verschijnt eerste kwartaal 2021
Reserveer alvast via secretariaatoversier@gmail.com