Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
'Rad van Avontuur', masterclass voor therapeuten en hulpverleners
met regressie-reïncarnatietherapeut Maarten Oversier


"Het Rad van Avontuur van Maarten heeft mijn leven verrijkt. Ik kijk anders naar gebeurtenissen die mij ‘overkomen’ en de betekenis daarvan voor mijn ontwikkeling, ik snap veel beter welke invloed ervaringen van mijn ouders en voorouders hebben op hoe ik mijn leven leid. Ik durf veel meer te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel.
Maarten heeft een schat aan waardevolle kennis en ervaring die hij in het Rad van Avontuur bevlogen overbrengt. Op zijn humoristische en integere manier leert en begeleidt hij je hoe je trauma's uit dit leven of vorige levens opspoort, verwerkt en heelt. Ik ben zo geraakt en geïnspireerd door het goede dat het mij heeft gebracht, dat ik verder ga op dit pad. Binnenkort start ik met de beroepsopleiding voor regressie en reïncarnatietherapeut. Ik zou Maarten graag als een van mijn docenten hebben."

Anneke de Koning, 30 september 2015
www.annekedekoningmanagementconsult.nl

image002
Nieuwe start en introductiemiddag:
In de tweede helft van 2018 en eerste maand van 2019 willen we wederom van start gaan met een 'Masterclass regressie & reïncarnatie-therapie en heelmethodes in voorouderlijke lijnen' met Maarten Oversier onder de naam: 'Rad van Avontuur', hetgeen naar het Indiaanse Medicijnwiel verwijst. In dit Rad van Avontuur deelt Maarten zijn schat aan informatie en ervaring uit zijn ruim 22 jarige praktijkvoering. Maarten heeft een unieke, zuivere en doeltreffende werkwijze en je wordt in de gelegenheid gesteld hier diepgaand kennis mee te maken.

Op 5  januari 2018, van 15.30 uur tot 18.00 uur, is er een introductiemiddag voor belangstellenden voor Rad van Avontuur-2018/2019. De bedoeling van deze middag is om je nader te informeren over de inhoud van de zes weekenden. Er zijn een aantal oud-cursisten aanwezig die hun ervaringen kunnen delen en vragen kunnen beantwoorden. Maar je hoeft hier natuurlijk niet bij te zijn als je al weet dat je je wilt aanmelden.
Je kunt je voor deze middag vrijblijvend opgeven en aanmelden bij: info@breukenboom.nl

Waarom kiezen voor dit Rad van Avontuur?
- Je deelt mee in de ruime kennis en de jarenlange praktijkervaring. 
- Je krijgt de mogelijkheid zelf ook de ins & outs te leren wat betreft regressie/reïncarnatie-therapie.
- Je leert enorm veel over hoe voorouderlijke gebeurtenissen hun weerslag hebben in de huidige generaties.
- Je maakt kennis met een unieke werkwijze, waarmee je snel "to the point" kunt komen, met een door indiaanse wijsheid geïnspireerde achtergrond - ervaringsgericht en vele voorbeelden uit de praktijk.
- Pragmatische insteek, praktische informatie die je zelf ook toe kunt passen
- Geen aanschaf van literatuur, lesmateriaal
- Mogelijkheid tot een certificaat van deelnamee

Voor wie?
Ben je therapeut, coach of hulpverlener, alternatief of regulier, die met mensen werkt? Heb je een opleiding gedaan die je wilt aanvullen met een specialisatie in regressie/reïncarnatie (therapie)? Heb je misschien de Teachings from the Seven Winds bij Maarten gevolgd en smaakt het naar meer? Ben je geïnteresseerd in een andere benadering voor problemen en klachten dan de reguliere methodes in de zorg en hulpverlening? Voel je behoefte meer samenhang te leren zien in, en te leren werken met voorouderlijk relaties, karmische verbindingen of oorzaak-gevolg constructies die klachten voortbrengen? Wil je leren hoe sjamanistische ziens- en werkwijzen in een begrijpelijke en 'moderne' jas gegoten kunnen worden met humor én diepgang? Dán heten we je van harte welkom voor het Rad van Avontuur!

Praktische informatie:
Rad van Avontuur bestaat uit 6 weekenden van 2 dagen (van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur). De data hiervan worden nader bekend gemaakt. De locatie is "Stille Wille", Hullenweg 18, 9301 ZD Roden. De kosten voor deelname bedragen € 210,- per weekend. Dit is inclusief koffie en thee en een geheel verzorgde biologische lunch met soep tijdens de lesdagen.

Heb je meer vragen en/of wil je je opgeven voor het programma 2018? Mail dan naar info@breukenboom.nl

Warme groet,
namens Maarten Oversier,

Robert Rolloos, coördinator


"Therapeut of (nog) geen therapeut, mensen die geïnteresseerd zijn in Regressie en Reïncarnatietherapie kan ik 'het Rad van Avontuur' aanbevelen. Maarten is transparant en legt met veel humor duidelijk uit. Er was altijd een sfeer van; openheid, respect, gelijkwaardigheid en aandacht voor elkaars proces tijdens de lessen. Als je het mij vraagt de juiste voorwaarden om met elkaar te kunnen oefenen. De lessen hebben mij inzicht gebracht in mijn eigen levenslessen. Op mijn manier zal ik wat ik geleerd heb in de wereld zetten."

Meta Kampers, cursist Rad van Avontuur 2013/2014


"Het Rad van Avontuur is voor mij een grote inspirerende en prachtige ontdekkingsreis naar de manier waarop de ‘gewonde’ spirit zoekt naar heling. Wat ik heb leren zien, is dat in elke gebeurtenis die de ‘gewonde’ ziel door de eeuwen heen maakt, een kans zit om de wond te ervaren en de heling te starten. Het is met reden dat je meemaakt wat je meemaakt. Maarten leert me de signalen van de ‘gewonde’ spirit te herkennen door respect te hebben voor de teachers in het helingsproces, zoals numerologie, voorouderlijnen en het medicijnwiel. En met behulp van de teachers naar het moment te gaan waar de verwonding is begonnen. De stijl van Maarten waarin hij met de ‘gewonde’ ziel in gesprek gaat en het schokkende verhaal van de verwonding in bewustzijn brengt, is zeer waardevol voor mij en als een lichtend voorbeeld: vragend, uitnodigend, zonder oordeel, respectvol, vasthoudend en dat alles in een open en veilige sfeer van “nu mag je eindelijk vertellen, wat vertelt wil worden”.

Het Rad van Avontuur heeft me de ogen geopend voor de signalen van mijn eigen ‘gewonde’ ziel en mijn helingsproces bevorderd. Tevens ben ik als coach gegroeid en kan ik anderen ondersteunen in het zich leren verbinden met de eigen ‘verwonde’ spirit om het schokkende verhaal in bewustzijn te brengen.

Maarten, hartelijk dank dat je de eeuwenoude wijsheid van de natuurvolkeren met ons deelt."

Thomas de Boer, 25 oktober 2016
Eigenaar Coachbureau Thomas, Groningen
www.coachbureauthomas.nl