Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Hallo iedereen!

De meesten van jullie zijn al op de hoogte van het volgende, maar dit is even een reminder.

Op Stille Wille, huize Oversier, worden door Maarten Oversier regelmatig workshops gegeven over sjamanisme, reïncarnatie, complottheorieën, 2012, etc. Ellen de Haan en ik zijn al regelmatig bij deze workshops geweest en vinden dit altijd heel interessant. We hadden het idee gekregen dat toch best veel vrienden en vriendinnen zich interesseren in dit soort dingen, alleen nooit echt een kans krijgen om hier informatie over te ontvangen. Vandaar dat we bedacht hebben dat het leuk zou zijn om een workshop te organiseren voor jongeren. 

We doen dit op zondag 28 augustus 2011.

Hier bedoel ik mee dat het algemene informatie is, over van alles en nog wat waar jullie wat over willen weten. Maarten zal jullie wat vertellen over o.a. sjamanisme, reïncarnatie, 2012, biologische voeding, complottheorieën, wereldpolitiek, spiritualiteit, het medicijnwiel, "trauma"-levenslessen etc.

Zie deze middag als iets 'relaxed'. Als je vragen hebt over een bepaald onderwerp of je hebt zelf een onderwerp, kan je dit gewoon noemen en zal Maarten proberen jullie er zo veel mogelijk over te vertellen. Bekijk gewoon wat jij er persoonlijk van vindt, deel dit eventueel, en haal lekker je eigen ding eruit!

Ken jij mensen die dit ook leuk zouden vinden en ze staan niet in de lijst, stuur deze mail eventjes door! Ik ben erachter gekomen dat ik niet van iedereen zijn of haar facebook heb, dus kijk even of je nog mensen kent die ook willen komen maar er niet tussen staan. Laat het mij even weten als je komt door mij een mailtje te sturen (ook als je het misschien al tegen me hebt gezegd!), dan kunnen we daar rekening mee houden!!

Het begint om 10 uur en waarschijnlijk zijn we aan het eind van de middag klaar. Vergeet niet je eigen lunch even mee te nemen. Koffie en thee hebben wij hier natuurlijk.
De kosten zijn een beetje afhankelijk van hoeveel mensen er komen, maar hou rekening met een bedrag tussen de 5 en 10 euro.

Stille Wille
Hullenweg 18
9301 ZD Roden

Hopelijk zien we jullie zondag de 28e!

Veel liefs,

Iris Oversier, Ellen de Haan en Maarten Oversier.

PS. Veel van jullie zullen uit Groningen komen; er gaat een bus vanaf Centraal Station, lijn 82. Stap uit bij de halte Hullenweg (dit komt nog na de halte Nieuw-Roden)! Denk niet dat je verkeerd zit omdat er geen huis staat en er waarschijnlijk niemand meer in de bus zit, je moet een klein stukje doorlopen en dan tot het eerste huis wat je ziet!