Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Don Alberto, sjamaan uit Peru, dinsdag 13 en woensdag 14 september 2011

Met veel plezier kondigen we de komst naar Nederland aan van Don Alberto, een sjamaan en healer uit het Peruaanse Amazonegebied.

Don Alberto is de zoon van twee mystieke en bijzondere Healers uit het Amazonegebied van Peru. Zijn vader was een Healer bij de Machinguengas, die zich toelegde op het zoeken en toepassen van medicinale planten, bomen en wortels. Zijn moeder was een uitzonderlijke Healer bij de Huachipeyri; deze groep ontdekte de manier om zich op gewijde wijze te verbinden met iedere aspect van de natuur. Don Alberto werkt met deze gewijde werkwijzen bij zijn healings en ceremonies en helpt mensen om een directe verbinding te ervaren met de geneeskrachtige energie van de natuur, zodat onze spirits kunnen ontwaken om een diepere relatie op te bouwen met wat hij ‘bronnen van energie’ noemt.

Op 13 en 14 september gaat Don Alberto op “Stille Wille” deze wijsheid, kennis en helende kracht met ons delen.

De vijf ceremonieen die Don Alberto geeft, bieden ondersteuning in je persoonlijke proces en geven meer je meer inzicht.

Wil jij meer energie op doen en je verbinden met de kracht van de natuur, dan ben je van harte welkom. Stuur een mail naar info@frankruesink.nl of redbone@planet.nl om meer informatie te ontvangen of om je direct op te geven.

De kosten voor 1 dag zijn € 70,- en de kosten voor twee dagen zijn € 130,-. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten op Stille Wille.

Frank Ruesink
06 29 508 878
info@frankruesink.nl
www.frankruesink.nl
www.twitter.com/frankruesink