Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Teachings from the Andes-Peru door Inca Q'ueri healer Don Ramon
6 en 7 december 2011
(let op: dit zijn gewijzigde data)De gletsjers smelten in het Andes gebergte van Peru. En nu spreken zij tot de zeldzame, lokale shamanen en vertellen dat zij vanuit hun woongemeenschappen in het Andesgebergte moeten afdalen omdat de tijd gekomen is dat de diepste kennis over healing, de kruiden, de aarde en de krachten van de elementen, gedeeld moet worden. Zeldzaam, omdat nog maar weinig sjamanen vanuit hun oorspronkelijke bronnen actief zijn. De meesten zijn in de loop der jaren ten prooi gevallen aan de verleidingen van de moderne wereld en daarmee het contact verloren met de pure informatie bronnen.

De lokaal zeer bekende en inmiddels 90 jarige Inca Q'uero healer, Don Ramon uit Peru, is reeds enkele keren in Nederland geweest om gevolg te geven aan deze oproep. De gemeenschap waar hij woont 'geeft hem met moeite vrij' om deze spirituele boodschap te eren ten behoeve van het welzijn van onze aarde en haar bewoners. Reacties zijn te vinden via google onder "Don Ramon" of op de site www.pumaperu.org en op de site www.earth-matters.nl Zij spreken voor zich...

Voor 6 en 7 december 2011 heb ik het genoegen aan te kunnen kondigen dat Don Ramon met zijn assistent Richard onze gast is en de intentie heeft om je deelgenoot te maken van zijn ongelooflijke kennis en diepe inzichten gedurende een twee en een halve dag durende seminar op Stille Wille, Roden. De kosten die dit seminar met zich meebrengt zullen neerkomen op 140 euro pp. Hiervoor zijn maaltijden inbegrepen. Deze kosten zijn gebaseerd op de dekking van de reiskosten uit Peru! Het beloofd een uniek evenement te worden. Volg vooral je gevoel als je overweegt te komen! Over de inhoud van deze dagen volgt nog meer informatie, maar natuurlijk kun je vast aangeven als je belangstelling hebt!

Urpichay!