Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Flow Connect & Touched by Hands organiseren weer een INspiratieavond.
Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om deze avond bij te wonen. 

Donderdagavond 8 maart 2012 is het weer volle maan en zal Maarten Oversier een lezing houden over het thema voorouder heling. 

Maarten heeft een shamanistische praktijk voor reïncarnatietherapie waarin hij ruime ervaring heeft opgedaan met cliënten die onbewust energetisch belast zijn met onverwerkte ervaringen die hun (voor)ouders hebben "achtergelaten" toen zij stierven. Deze (voor)ouders gingen hun processen niet aan tijdens hun huidige leven. We hebben het hier bijvoorbeeld over de consequenties van de Tweede Wereldoorlog, onverwerkt overlijden of excessen uit voorouderlijke generaties waarover nooit meer werd gesproken. 

Tijdens deze avond vertelt Maarten graag aan de hand van praktijkvoorbeelden meer over deze samenhangen. Ook doet hij graag één of meerdere demonstraties met deelnemers indien die daarvoor voelen. Zodat het niet alleen theorie blijft, maar we ook hierover van elkaar kunnen leren. 

Praktische informatie:
Deze avond vindt plaats aan de Witte de Withstraat 2 in Meppel. Maarten begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.
De entree is Euro 12,50, dit is inclusief koffie/thee en een hapje en een drankje.
Reserveren is gewenst. Dit kan door een email te sturen naar info@touchedbyhands.nl 

Mocht je nog vragen hebben bel dan met Maaike op 06-51320494 of met
Marjan op 06-50453663.

Kom en laat je INspireren.