Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Lezing “2012, het grote plaatje” door Peter Toonen op Stille Wille
vrijdagavond 30 maart en zaterdagochtend 31 maart 2012
 
Het jaar 2012 is wereldwijd voor veel mensen een heel bijzonder jaar. Niet in de laatste plaats omdat de Maya’s met hun vele kalenders al duizenden jaren geleden opmerkelijke duidingen deden over de huidige tijd. Duidingen die zich aan de lopende band lijken te voltrekken, en daarom gerust serieus genomen mogen worden.
Google even op “2012 en Mayakalenders” en in een oogwenk zie je dat dit jaar met vele miljoenen hits toch anders voor de dag komt dan andere jaren. Op velerlei manieren wordt er tegenwoordig aandacht aan besteed in via films, boeken, discussies, workshops, trainingen en ga zo maar door. Van wild west verhalen met totale doemscenario's - zoals in de film “2012” die enige jaren geleden uitkwam - tot aan zeer zorgvuldig en serieus onderzocht werk. Veel mensen associëren 2012 ten onrechte met “het vergaan van de wereld”. Een interpretatie van hen die zich nooit werkelijk verdiept hebben in deze materie. Daarnaast wordt ook in de media op dit punt vaak een verkeerde voorstelling van zaken gegeven.
Maar waar gaat het nu écht om, hoe het kaf van het koren te scheiden? Ik zou zeggen door iemand aan het woord te laten die dit onderwerp al vele jaren diepgaand bestudeerd heeft en door vakgenoten geprezen wordt om zijn enorme kennis. Iemand die mét Maya’s is geweest en onderwezen werd door de groten der aarde op dit gebied.
 
Peter Toonen is zo iemand. Als auteur van 9 boeken over de Mayakalenders en alle wetenswaardigheden over 2012 wordt hij dé Nederlandse specialist genoemd. Al vele jaren is hij een bevlogen spreker in binnen en buitenland en geeft hij verschillende trainingen en workshops en is tegenwoordig met regelmaat te horen in praatprogramma’s op radio en televisie. Peter is een spreker wiens woorden - gedoopt in diepgang, humor en passie - je niet onberoerd zullen laten. Hij zal daarbij overigens het trekken van enige conclusie helemaal aan jezelf overlaten.
 
Op vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur geeft Peter een lezing op Stille Wille te Roden. Tijdens deze lezing zal Peter duiding geven aan “Het Grote Plaatje” achter alle speculaties en misvattingen rond “2012”. Een avond waarin het wereldbeeld verfrissend opgeschud wordt en waar nodig scherp gesteld aan de hand van verifieerbare feiten en logische verbanden.
 
Zaterdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur volgt er een verdieping waarin ingegaan wordt op de diverse besproken onderwerpen en is er uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen.
 
Kosten voor de lezing op vrijdagavond bedragen Euro 12,50 pp en voor de verdiepingsochtend op zaterdag eveneens Euro 12,50.
 
Aanmelden graag via redbone@planet.nl
 
Namens Peter Toonen een hartelijke groet.