Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Zaterdag en zondag 1 en 2 september 2012Grandfather Tlakaelel ging
op 26 juli 2012 definitief
naar de spirit wereld


Lieve mensen,

Alhoewel wij het bericht al ontvingen tijdens onze vakantie in Frankrijk, stuur ik jullie na onze thuiskomst bedroefd ook een berichtgeving over het overlijden van Grandfather Tlakaelel op 26 juli 2012 - de dag uit de tijd - tijdens de Sundance in Mexico. "It's a good day to die" sprak hij naar zijn trouwe begeleider, Bert Gunn die al meer als 25 aan zijn zijde stond. Tlakaelel ging tevreden en dankbaar. Hij heeft zijn teachings tot het laatste moment geleefd door volledig bewust en met een glimlach op zijn gelaat zijn laatste reis aan te vangen.

In de uren voordat hij vertrok heeft Tlakaelel heel veel verteld aan Bert Gunn over wat belangrijk is voor mensen die zich oprecht bekommeren over het aardse leven. Wat van belang is om aandacht aan te geven, wat verwacht kan worden en hoe je de verbinding met Spirit op een natuurlijk wijze kan blijven onderhouden. Het is duidelijk dat er heel bewust veel belangrijke en heel diepe informatie is uitgewisseld. Het is Grandfather's last wish geweest dat we allen voortgaan met het spirituele werk, het opzetten van groepen met gelijkgestemde mensen, het doen van ceremonie, het verbouwen van groenten, te verbroederen en vertrouwen te blijven houden in het leven zoals het bedoeld is, en waaraan we met elkaar namens Great Spirit handen en voeten mogen geven.

Grandfather Tlakaelel en Bert Gunn zijn hier in juni nog geweest en we hebben toen een geweldige dag met elkaar beleefd samen met Bob en Lee Nitsch van de Senca nation. Bovenstaande foto is toen gemaakt, een week of 5 voor zijn overlijden. Ik voel intense dankbaarheid Grandfather Tlakaelel gekend te hebben en koester alle momenten die we gehad hebben variërend van het eten van een Hollandse haring op de markt in Groningen, de grote grijns die op zijn gezicht kwam als ik boogie woogie speelde en hij zijn witte Crocs niet stil kon houden tot aan de eindeloze diepzinnige gesprekken die we aan de keukentafel hebben gevoerd vol met diepe inzichten, persoonlijk boodschappen en profetische uitspraken.

Wij hadden voor het weekend van 1-2 september opnieuw een seminar georganiseerd met Tlakaelel en Bert Gunn. Het goede nieuws is dat Bert Gunn besloten heeft deze dagen naar hier te komen en daarom gaat het weekend door zij het in een andere setting: zonder Tlakaelel in levende lijve. Op zaterdag 1 september is het woord vooral aan Bert om de boodschappen met ons te delen die Tlakaelel heeft nagelaten. Zondag doen wij een Temazcal (zweethut) zoals gepland in de traditie van Tlakaelel. Kortom een weekend in de geest van een onvergetelijke voorouder wiens liefde menig hart heeft geraakt.

De kosten voor dit weekend bedragen nu 100 euro per persoon inclusief een avondmaaltijd. Indien je alleen de tweede dag wilt komen zijn de kosten 70 euro. Overnachting is in overleg altijd te regelen.

We kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die zich reeds voor dit weekend hadden aangemeld alsnog besluiten niet te komen. Daarom mijn verzoek om opnieuw te laten weten of je je voor deze dagen wilt inschrijven. Graag per email: redbone@planet.nl

Over een ding kan ik zeker zijn over deze dagen: Tlakaelel's geest zal er bij zijn en boogie woogie zal ik voor hem spelen!

Ometeotl,

Namens Bert Gunn, Arjanne en alle medewerkers van Stille Wille,

Maarten

zie ook:
http://colinandrews.blogspot.nl/2012/07/the-great-peace-maker-and-famous-elder.html