Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Workshop Numerologie

In mijn praktijk gebruik ik al jaren de inzichten die de numerologie op basis van een geboortedatum geven. Hiermee 'zie' ik in een oogopslag een blauwdruk van mijn cliënt hetgeen waardevol is voor het therapeutisch proces wat volgt. Inmiddels heeft de waarde van deze methode zich ruim bewezen vanwege de vele honderden mensen die hier jaarlijks komen. Maar je hoeft geen therapeut of hulpverlener te zijn om de vruchten te kunnen plukken van deze nummer duiding. In de privé kringen of zakelijk zijn dergelijke inzichten ook uitermate waardevol en verhelderend.

Er bestaan verschillende methoden om met behulp van nummers duidingen te kunnen doen. In deze workshop leer je, op basis van geboorte data, de oorspronkelijke “oer” betekenis van de nummers en hoe je daarmee betrekkelijk eenvoudig een blauwdruk kunt maken van je eigen- en/of de constitutie of persoonlijkheid van iemand anders.

Iedere therapeut, hulpverlener of geïnteresseerde kan met behulp van deze duidingen een zeer waardevolle ondersteuning krijgen in het bepalen van probleemsituaties en het zetten van een focus voor een eventueel behandelplan.

Ik integreer o.a. sjamanisme met de numerologie en laat je ervaren welke energie de cijfers uitstralen en kunnen transformeren. De basis van deze vorm van numerologie is betrekkelijk eenvoudig te leren en in de loop der jaren dat ik hierover workshops geef heb ik heel erg veel enthousiaste mensen ontmoet! 

Deze workshop bestaat uit twee dagen met een tussenliggende periode die bedoeld is om te oefenen waarna we de 2e dag gaan verdiepen.

Praktische informatie
Data: vrijdag 28 september 2012 en vrijdag 12 oktober 2012 van 10.00 uur t/m 17.00 uur
Locatie: "Stille Wille", Hullenweg 18, 9301 ZD Roden
Kosten: € 180,-  voor twee dagen.

Opgeven graag via email: redbone@planet.nl