Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Albert Toby op Stille Wille, zaterdag 5 maart 2011

Albert is naast collega therapeut één van de klokkenluiders van deze tijd. Al vele jaren doet hij intensief onderzoek naar de waarheden en onwaarheden achter het nieuws dat ons dagelijks bereikt. Het wereldtoneel, zoals dat aan ons via de media gepresenteerd wordt, ziet er vaak anders uit dan we geacht worden te geloven.

Ik ken Albert als iemand die in zijn speurwerk zeer zorgvuldig te werk gaat en zijn conclusies professioneel en goed geargumenteerd weet te onderbouwen. In deze roerige en boeiende tijden, waarin we overspoeld worden met berichten over gezondheid, politiek, kerk, voedsel, rampen, wereldwijde machtsstrijd, veel zaken die de betrokken aardbewoner aangaat, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Ik heb Albert gevraagd bij ons te komen om een dag lang zijn bevindingen met ons te delen en zo mogelijk opheldering te geven over zaken waar we onze vraagtekens bij zetten óf waar ze wellicht zouden moeten staan.

Ben je nieuwsgierig en werkelijk open minded? Verfris jezelf! Het is in géén geval de bedoeling om je ergens van te overtuigen! Uiteindelijk ben je zelf degene die bepaalt wat niet of wel waar is.

Als je belangstelling hebt dit bij te wonen, dan ben je zeer welkom vanaf 10.00 uur tot het einde van de middag. Kosten bedragen 45,- euro per persoon. Wij zorgen, naast een knapperig vuur én gezelligheid, voor koffie, thee en een voortreffelijke kop soep voor bij de zelf meegebrachte lunch.

Aanmelden graag via redbone@planet.nl


Jouw unieke ‘sterrenpoort’… de pijnappelklier!
Oude spirituele tradities beschouwen de pijnappelklier als een 'kosmische antenne' via welke wij in contact staan met een diepere, mystieke realiteit. De moderne wetenschap heeft aanwijzingen dat de pijnappelklier inderdaad een rol speelt in mystieke (oftewel transcendentale), paranormale en hallucinatoire ervaringen, omdat sommige van haar hormonen psychoactief zijn. Het is sommige partijen er veel aan gelegen jouw pijnappelklier tot een 'afgerasterd'gebied te maken.