Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Feest van Verbinding
5 juli 2013

Lieve vrienden en vriendinnen,
 
Wij zijn Grootmoeder Robin Youngblood, Maarten Oversier, Rosalien Strating, Willy Boomsma en Lila Drenckhahn en wij hebben de handen ineen geslagen om voor 5 juli aanstaande een feest te organiseren met als thema ‘verbinding’ en wat dat betekent voor ons allemaal persoonlijk en als deel van een geheel in de tijd waarin we nu leven.
 
Het programma van dit feest is erop gericht je te laten her-inneren en te laten ervaren wat de meest optimale relatie van jou is met jezelf, met een eventuele partner, met de gemeenschap waar je deel van uitmaakt en de wereld in zijn geheel. Thema’s als harmonie, evenwicht en onvoorwaardelijk liefde komen hierbij uiteraard aan bod.
 
We vieren dit feest op Stille Wille, het terrein van Maarten Oversier in Roden, en wel vanaf 12.00 uur tot en met 21.30 uur. Gedurende de dag is er ruimte voor uitwisseling, een drumcirkel, een openingsceremonie, een overdracht van wijsheid van oorspronkelijke natuurvolkeren, ook wel een teaching genoemd, over de pijp en de zweethut in relatie tot het mannelijke en vrouwelijke principe, speelse ervaringen met elkaar geïnspireerd op de kracht van de Bij en haar gemeenschapszin en tenslotte een sluitingsceremonie. Daarnaast is er ruimte voor gewoon gezellig bij elkaar zijn of even een moment voor jezelf nemen.
 
Halverwege dit programma is er een pauze met thee en koffie en wat lekkers en aan het begin van de avond een gemeenschappelijk bereide maaltijd waarvoor iedere deelnemer wat meebrengt. Een ieder neemt dus sowieso wat lekkers mee voor bij de thee en koffie en wanneer je je hebt opgegeven zal je daarnaast te horen krijgen of je een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht mee kunt nemen, zodat we een complete maaltijd met elkaar kunnen nuttigen ; - )  
 
Naast de lekkere dingen die we samen zullen delen vragen we je een bord, bestek en een beker mee te nemen.  Ook kun je bijvoorbeeld een drum of ratel meenemen voor in de drumcirkel en een persoonlijk voorwerp voor op het altaar midden in het Medicijnwiel dat voor jou symbool staat voor Verbinding of een andere bijzondere betekenis heeft voor jou. Dit voorwerp kun je natuurlijk weer mee naar huis nemen aan het eind van de dag. Het is daarnaast wijs om geschikte (regen)kleding en schoeisel mee te nemen gezien het veranderlijke weer en het feit dat we delen van de dag zeker in de openlucht zullen vieren!
 
De kosten van deze feestelijk dag bedragen 45 euro per persoon en er kunnen maximaal 30 mensen meedoen naast wij die het organiseren. De opgaves zullen in volgorde van binnenkomst behandeld worden en je krijgt van ons bericht of je mee kunt doen of helaas te laat bent met opgeven. Opgave is mogelijk vanaf ontvangst van deze uitnodiging tot en met 3 juli aanstaande en wel bij Lila Drenckhahn op wildebloementuin@live.nl. Zij is voor vragen en opmerkingen omtrent dit Feest van Verbinding de contactpersoon.
 
Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op de 5de juli!
 
Grootmoeder Robin Younblood (www.dreamingshaman.com en www.churchoftheearth.org), Maarten Oversier (www.maartenoversier.nl), Rosalien Strating (www.rose-linereizen.nl), Willy Boomsma (www.willyboomsma.nl) en Lila Drenckhahn (www.wildebloementuin.nl)