Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Teachings from the Seven Winds 2015
(geaccrediteerd door de NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten
zie ook
hypnotherapie.startpagina.nl)
 
Graag start ik in 2015 met een nieuwe groep mensen de 10e serie “Teachings from the Seven Winds”. De TftSW’s is een lesprogramma van 7 dagen, verdeeld over een klein jaar.

“Mijn cliënten zijn mijn leraren”.
In de loop van ruim 17 jaar praktijkvoering heb ik het voorrecht gehad veel ervaring op te doen. Het is de bedoeling om al deze ervaringen in de vorm van een avontuurlijk verdiepend, intensief en leerzaam traject van 7 dagen te delen in 7 specialisatiegebieden. Hierbij mag je verwachten dat zowel persoonlijke processen als therapeutische vaardigheden en -inzichten verrijkende impulsen krijgen. Iedereen die belangstelling heeft voor innerlijk oorzaak-gevolg verbindingen bij mensen, en wil leren hoe die te ontdekken, te begrijpen en te benaderen is welkom.
 
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
Dag 1 - HET MEDICIJNWIEL EN SJAMANISME
Dag 2 - NUMEROLOGIE
Dag 3 - INNERLIJKE MAN, INNERLIJKE VROUW
Dag 4 - VOOROUDERPATRONEN en -HELING
Dag 5 - REGRESSIE/REINCARNATIETHERAPIE
Dag 6 - SCHADUWWERK
Dag 7 - ZWEETHUT “DOOD EN GEBOORTE”
 
De kosten voor de Teachings from the Seven Winds bedragen 700 euro p.p. voor 7 dagen. Dit is inclusief BTW. Je krijgt een BTW factuur. Het is de bedoeling dat je je voor het hele programma van 7 dagen inschrijft, maar je kunt per keer betalen.
 
Mocht je belangstelling hebben verneem ik dat graag via mail. We starten met de eerste dag op zondag 25 januari 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur, waarin “Het Medicijnwiel” centraal staat als onderwerp. Tijdens deze dag inventariseren we met de deelnemers tevens de data voor de overige 6 dagen die over het jaar verdeeld zullen zijn. De teachings worden gegeven in Roden. Overnachtingsmogelijkheden zijn in overleg altijd te regelen.
 
Voor meer vragen, tekst en uitleg: laat me weten!