Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Grandfather Tlakaelel op 'Stille Wille'
zaterdag 3 september 2011 en zondag 4 september 2011

Oude wijsheid voor een nieuwe tijd

Veel afgevaardigden van inheemse volkeren van over de hele wereld spreken eensluidend over de huidige tijd als een boeiende maar tevens ingrijpende periode van grote veranderingen. Het belang om als mens hiervan bewust te zijn en te leren van hen die het contact met de stem van Moeder Aarde en de natuur hebben onderhouden komt hierbij steeds duidelijker naar voren.

Grootvader Tlakaelel is één van hen. Hij is een zeer bekende en gerespecteerde ‘ouderling’ uit de Tolteekse traditie, Mexico. Op inmiddels 88-jarige leeftijd heeft hij reeds veel bekendheid vergaard door zijn vele wijze visies uit te dragen over de hele wereld. In gezelschap van grote spirituele leiders zoals Drunvalo Melchizedek, de Dalai Lama en Mohawk grootmoeder Sarah Smith, reist hij nog steeds naar alle landen om zijn ongekende wijsheid te verspreiden. Om meer over Tlakaelel te lezen verwijs ik naar zijn website.

Het is daarom een groot genoegen dat ik kan aankondigen dat Tlakaelel 'Stille Wille' te Roden aandoet op 3 en 4 september 2011. Zaterdag 3 september staat in het teken van het geven van lezingen en het beantwoorden van vragen waarbij geen onderwerp te gek is. Grootvader Tlakaelel staat wereldwijd bekend als iemand die verbinding heeft met zeer diepgaande kennis op werkelijk ieder denkbaar gebied. Op zondag 4 september geeft Tlakaelel een traditionele Mexicaanse Temazcal (zweethut-ceremonie) om geest en lichaam te reinigen. Ook zijn er mogelijkheden om persoonlijke consulten af te spreken met Grandfather waarin je je eigen ‘levens’-vragen beantwoord kunt krijgen.

Kosten bedragen Euro 130,- voor het hele weekend (inclusief een avondmaaltijd) en Euro 70,- voor een afzonderlijke dag.
Een priveconsult met Takaelel kost Euro 40,-

Als je belangstelling hebt om (een van) deze dagen bij te wonen kun je contact opnemen met Maarten Oversier, redbone@planet.nl of (050) 501 31 21.