Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Medicijnwiel workshop, zondag 3 juli 2011

Maarten Oversier heeft een jarenlange band met Noord-Amerikaanse en Canadese indianen. Veel oude kennis over de natuur en 'spirit' heeft hij van hen ontvangen. Hij is regressie- en reïncarnatietherapeut en een man die met “zijn voeten in de aarde” staat en een diep besef heeft dat alles met elkaar verbonden is. De natuur is bij hem vooral een metafoor voor persoonlijke processen.

In de ochtend zal hij met zijn humor en scherpte vertellen over herkenbare levensthema's die hij "op het medicijnwiel zet". Het medicijnwiel is een symbool dat gebruikt wordt door de indianen om de levenscycli op aarde te duiden. De vier seizoenen, de windrichtingen, maar ook je leven kun je duiden aan de hand van het medicijnwiel. Als Maarten dat doet aan de hand van aansprekende voorbeelden, wordt helder waar het “stroomt” en waar je nog iets te ontdekken hebt. Door te luisteren zul je iets gaan ervaren en wellicht al eerste nieuwe inzichten in jezelf krijgen. Als er ruimte is zal er ook een meditatie of ritueel gedaan worden, ter verdieping van de ervaring.

In de middag zal Maarten verdergaan met wat de ervaringen van de ochtend opleveren en daar dieper op ingaan. Hij zal laten zien dat je in ervaringen mechanismen en patronen kunt zien. (vaak laten die zich zien door blokkades, herhaalde ervaringen of gevoelens). Via regressie (= teruggaan naar de bron van een ervaring) zal hij laten zien dat onverwerkte stukjes van iemand ervaren kunnen worden, zodat ze kunnen worden geïntegreerd.  

Tijd: 10.00-17.00, het kan wel eens ietsje uitlopen!
Plaats: Forte, Fort Lieburg, Liedeweg 9, 2065 AH Haarlemmerliede (de ruimte van Tineke Brackel)
Kosten: € 75,-, te betalen contant (liefst gepast) bij aanvang van de dag
Lunch: Neem zelf wat te eten mee voor de lunch, wij zorgen voor drinken en wat tussendoor. Ook handig is een picknickkleed om in de pauze buiten te kunnen zitten.

Geef je gauw op, het aantal plaatsen is beperkt. We zien jullie graag op 3 juli!!

Warme groet, 

Maarten en Sylvia