Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
5 en 6 juli 2014 - Levenskunstbeurs - Op Hodenpijl - Schipluiden

De 15e editie van de Levenskunst Beurs strijkt op 5 en 6 juli neer in en om Op Hodenpijl. Een groot aantal levenskunstenaars presenteert zich op het prachtige buiterrein van het landgoed. Geniet van schoonheid, creativiteit, ontspanning, muziek, wonen, lekker eten, spiritualiteit en duurzaamheid.

Twee dagen lang biedt de beurs je een programma met een buitenmarkt waar je terecht kunt voor boeken, coaching, schoonheid, kleding, sierraden, sfeerartikelen, voeding, kaarten en heerlijke gerechten uit de keuken van Op Hodenpijl. Daarnaast is er een programma met workshops en lezingen rond o.a. yoga, voeding, familie-opstellingen, mediteren en lichaamstaal. In de kerk zijn o.a. lezingen van Iteke Weda, een sjamanistisch ritueel met Maarten Oversier een avondprogramma met stilteconcert met Tijn Touber. Voor de kinderen is er die dag een speciaal kinderprogramma.

Er is nog ruimte voor standhouders. Wil jij je presenteren op deze beurs? Dan is er een beperkt aantal stands beschikbaar. levenskunstbeurs.nl

Op Hodenpijl bij Puur!: http://bit.ly/OpHodenpijl.