Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Introductiemiddag trainingsprogramma 'Rad van Avontuur'
door Maarten Oversier, Roden, 6 november 2015


"Het Rad van Avontuur van Maarten heeft mijn leven verrijkt. Ik kijk anders naar gebeurtenissen die mij ‘overkomen’ en de betekenis daarvan voor mijn ontwikkeling, ik snap veel beter welke invloed ervaringen van mijn ouders en voorouders hebben op hoe ik mijn leven leid. Ik durf veel meer te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel.
Maarten heeft een schat aan waardevolle kennis en ervaring die hij in het Rad van Avontuur bevlogen overbrengt. Op zijn humoristische en integere manier leert en begeleidt hij je hoe je trauma's uit dit leven of vorige levens opspoort, verwerkt en heelt. Ik ben zo geraakt en geïnspireerd door het goede dat het mij heeft gebracht, dat ik verder ga op dit pad. Binnenkort start ik met de beroepsopleiding voor regressie en reïncarnatietherapeut. Ik zou Maarten graag als een van mijn docenten hebben. "

Anneke de Koning
30 september 2015


image002
Indien je belangstelling hebt voor een nieuwe ronde 'Rad van Avontuur-2016', is dit bericht wellicht het verder lezen waard. Dit programma is in het bijzonder bedoeld voor mensen die werkzaam zijn als therapeut, coach of hulpverlener die zich meer willen verdiepen in traumaverwerking en het leren ontdekken van- en werken met zogenaamde oorzaak-gevolg samenhangen. Het 6-weekenden lesprogramma staat onder leiding van Maarten Oversier, die zijn ervaring van ruim 20 jaar fulltime regressie-reïncarnatietherapeutschap graag wil uitdragen, delen en onderwijzen.

Bij deze willen we je graag uitnodigen voor een informele en vrijblijvende introductiemiddag op vrijdag 06 november 2015 van 15.00 tot 17.30 uur. Het is de bedoeling nadere informatie te verschaffen over de inhoud van het programma. Een aantal deelnemers van de huidige jaargang RvA zal aanwezig zijn om hun ervaring te delen en eventuele vragen te beantwoorden.
Ook zullen we deze middag de data van de weekenden bekend maken.

Maarten:
“Ik zie er alvast heel erg naar uit om deze reis van zes weekenden met jullie aan te gaan. Het is voor mij een uitdaging om je mee te nemen door een ‘uitvergroot therapeutisch proces’, en jullie uitgebreid kennis te laten maken met de wonderlijke mogelijkheden die regressie/reïncarnatietherapie te bieden heeft. Het is met het volste respect en dankbaarheid naar alle cliënten en de verschillende leraren die in de loop der jaren hun innerlijke goudkistjes aan mij prijsgegeven hebben, dat ik een verhaal te vertellen heb. Als autodidact heb ik daar vooral van geleerd. Vanuit diezelfde vorm draag ik graag mijn ervaringen aan jullie uit.
De onderwerpen: afstemmen, numerologie, gesprekstechnieken, valkuilen, traumabegeleiding, voorouderpatronen en familiethema's, overdracht en tegenoverdracht, focus op probleemstellingen, zullen de revue passeren."

Praktische informatie:

De locatie voor zowel de introductiemiddag als de lesweekenden is: 'Stille Wille', de praktijk van Maarten, Hullenweg 18, 9301 ZD, te Roden, tel. 050-5013121.

Lunch, overnachting en kosten
De kosten voor het programma bedragen 195 euro per weekend exclusief BTW, dus € 1170,- of € 1415,- inclusief BTW voor het totaal. Een BTW factuur wordt verschaft en de BTW is vervolgens aftrekbaar indien je een eigen praktijk of onderneming hebt. De kosten zijn INCLUSIEF een keurig verzorgde biologische lunch (broodjes, beleg, fruit, soep, koffie en thee).

Overnachting ter plekke is eventueel mogelijk indien je van verder weg komt. In overleg met Maarten. De tijden van beide lesdagen zijn steeds van 10.00 - ±17.00 uur.

Hartegroet,

namens Maarten,

Robert Rolloos


"Rad van Avontuur was voeding voor mijn ziel. Het heeft mijn zienswijze, werkwijze en leven hervormd. Ik kon elke keer bijna niet wachten tot ik weer heen mocht (ik mag nog een weekendje). Het is jaloersmakend hoe behendig Maarten zich op het regressie-/reïncarnatie pad beweegt. Nuchter, met compassie én veel humor gebracht voel ik mij uitgenodigd om hier zelf ook veel meer mee te doen. Met recht een “masterclass”. En met lekkere lunches!'"

Marieke Mosk, natuurgeneeskundig massagetherapeut

www.mariekemoskmassage.nl
www.therapeutischcentrumboterdiep.nl