Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Lezing Johan Oldenkamp • op Stille Wille te Roden, 29 november 2015

Beste mensen,

Het is mij een groot genoegen een boeiende lezing aan te kunnen kondigen van Johan Oldenkamp op Stille Wille te Roden. Ik volg Johan al jaren. Zijn onderzoeksdrang, gecombineerd met een zeer vastberaden focus om zijn bevindingen ook simpelweg te staven aan harde, weerlegbare feiten, maken Johan tot een uiterst boeiend spreker die met recht een klokkenluider genoemd mag worden. De onderwerpen die hij bij ons ter sprake brengt onder de titel van deze middag, 'Waarachtige Psychologie', zijn volgens mij voor iedereen een must om nader te onderzoeken.

In deze tijd worden we overladen, veelal door de mainstream media, door verdraaide informatie waarvan steeds meer mensen aan hun water voelen dat er niet veel meer van klopt. Hoe de vork écht in steel zit wordt duidelijker als mensen zoals Johan, die er hun levenswerk van gemaakt hebben om waarheid terug te vinden achter vele speculaties, leugens en manipulaties, er hun licht op laten schijnen.

Kortom: voor wie zichzelf weer wil updaten in een uiterst rumoerige en veranderende wereld: wees welkom! 

Aanmelden voor de lezing graag per mail op: redbone@planet.nl

Warme groet,
Maarten Oversier


Waarachtige Psychologie
 
Het van oorsprong Griekse woord ‘psyche’ betekent ‘Ziel’. Letterlijk betekent ‘psychologie’ dus de ‘Wetenschap van de Ziel’. Allround wetenschapper Dr. Johan Oldenkamp, die onder andere is afgestudeerd in de Psychologie, heeft op de universiteit opvallend weinig geleerd over de Ziel. Pas veel later, en op basis van eigen onderzoek, heeft hij de waarheid mogen vinden over niet alleen de Ziel, maar ook over de Geest. Op zondagmiddag 29 november 2015 deelt hij in het Drentse Roden, ten zuidwesten van de stad Groningen, zijn inzichten hierover.
 
Locatie
Hullenweg 18, 9301 ZD Roden
 
Tijden
- 12:00 uur tot 12:30 uur: inloop & ontvangst
- 12:30 uur tot 14:00 uur: eerste deel van de lezing
- 14:00 uur tot 14:30 uur: korte pauze
- 14:30 uur tot 16:00 uur: tweede deel van de lezing
- 16:00 uur tot 16:30 uur: vragen & dialoog
- 16:30 uur tot 17:30 uur: napraten & uitloop
 
Spreker
Johan Oldenkamp is de grondlegger van Wholly Science en auteur van meer dan 30 boeken (voornamelijk over Wholly Science). Zijn meertalige website is Pateo.nl . Johan staat erom bekend de meest ingewikkelde zaken op een opvallend eenvoudige manier te kunnen uitleggen. Hij is namelijk gedreven om zaken tot op het bot te willen begrijpen.
 
Deelnamebijdrage
Het entreegeld bedraagt € 15 per deelnemer, te voldoen aan de deur bij binnenkomst.
 
Aanmelden
Aanmelden via: roden@pateo.nl . Kom je met meerdere personen, geef dan graag ook even de andere namen en e-mailadressen door.
 
Boeken
Tijdens deze middag kunnen diverse boeken die Johan heeft geschreven worden gekocht (link).
 
Pateo.nl : Wholly Science