Maarten A. Oversier
Praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie
Zweethut op 'Stille Wille', zondag 30 oktober 2016.

Beste belangstellende,

Met genoegen kondig ik hierbij een zweethutceremonie aan op zondag 30 oktober

inipizweethut
Het thema voor de hut is 'De vruchten plukken van je leven'. Veelal richten we ons op hetgeen allemaal nog geleerd en gedaan moet worden. Vooral nu, in deze roerige tijden. Waar we echter vaak aan voorbij gaan betreft al hetgeen je al deed. Vaak sneeuwt dit 'verworven medicijn' onder in de drukte van ons bestaan, en bovendien wordt in onze opvoeding maar zelden aandacht besteed aan wat al aanwezig is en graag slechts ontplooïng zoekt. Zoals degene die graag wil pianospelen maar nooit een piano treft. Ik leerde het eens van een elder die zei: 'waar in de Westerse opvoeding veel te veel de nadruk op komt te liggen is wat er allemaal nog moet ontwikkeld worden. Maar wij zielen, hebben ook al ongelooflijk veel geleerd, ervaren, opgedaan en doorgemaakt. Deze krachten, 'your personal medicine', zijn juist bedoeld als fundament voor iemands groeiproces en uitdagingen.

In deze hut richten we onze gebeden, ons zweet en onze intenties op de herinnering aan de medicijn man/vrouw in onszelf. Het is oogsttijd en we oogsten onze eigen schatten om ons beter te leren verhouden tot de onrust om ons heen.  

De vier-ronden hut wordt gegoten door Ishi Fire Cloud en ondergetekende. Voor het vuur zorgt Jan Paul. Je wordt verwacht vanaf 10.00 uur. Na de hut is er een biologische en vegetarische maaltijd, alhier verzorgd. Neem zelf graag een lichte lunch mee, 2 handdoeken en slippers. Tabak voor de ceremonie wordt op prijs gesteld. Vrouwen in hun maantijd zijn van harte welkom.

Opgeven graag per email: redbone@planet.nl

Mitakuye Oyasin,
Maarten